Word vriend van het Geitenweitje

Gepubliceerd op 17 juli 2023 om 14:37

Word vriend van het Geitenweitje

De kosten al jaren uit eigen zak…

Jarenlang hebben Anne-Marie en haar familie zelf de kosten voor Het Geitenweitje gedragen, maar gezien het plezier dat Het Geitenweitje velen geeft, de verbindende rol die het heeft in de wijk en de stijgende kosten zijn wij op zoek naar

Vrienden van het Geitenweitje”.

De vrienden van Het Geitenweitje zijn een groep van (maximaal) 50 betrokken buurtgenoten, die voor (minimaal) 10 euro per maand*, de lopende kosten van de verzorging van de dieren en klein onderhoud dragen, maar vooral ook de betrokkenheid met onze wijk en dieren zullen versterken.

Als vriend houden we u uiteraard op de hoogte van het reilen en zeilen van Het Geitenweitje, wordt u als eerste uitgenodigd voor de activiteiten welke we gedurende het jaar organiseren (inclusief een speciale “Vriendenborrel”). Maar veel belangrijker nog; als vriend maakt u het verschil voor de wijk en voor de dieren.

Als u ook Vriend van Het Geitenweitje wilt worden, kan u zich per mail opgeven, via info@hetgeitenweitje.nl, dan krijgt u vervolgens alle verdere info. Uiteraard kan u zich ook rechtstreeks aanmelden bij Anne-Marie, of een van de overige bestuursleden.

Als bestuur van stichting Het Geitenweitje hopen wij u spoedig bij het nu al illustere gezelschap Vrienden te mogen verwelkomen.

*Omdat wij een ANBI status hebben, kan een schenking aan een Het Geitenweitje ook fiscaal aantrekkelijk zijn, na aanmelding kan onze penningmeester (Guido Stein) u hierover verder informeren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.